ЗА НАС

къртачни услуги софияПрофесионални къртачни услуги от  Бригада-Груп ООД в областта на строителството гр. София – познати като Кърти Чисти Извозва, довършителни работи и отдаване на контейнери за строителни отпадъци под наем. Собствен транспорт!

Обадете ни се сега за повече информация: 0876 158 040. 0894222891.0876000989

Дългогодишния ни опит в областта на кърти чисти извозва ни дава възможност да изпълняваме обектите си в поставените срокове, както и да оставяме след себе си доволни и редовни клиенти. Ние работим с едни от най-големите строителни фирми в България, които изпълняват огромни обекти като молове, административни сгради, пътища и др. За тях най-често изпълняваме услугата къртене на бетон. Тя е най-трудоемка и изисква сериозна работна ръка. Неведнъж се е налагало да се работи и в почивните дни, за да бъде изпълнен обекта.

Други къртачни услуги са: къртене на баня, къртене на подпрозорец, къртене на мазилка, къртене на отвор за врата, извозва до сметище. Те обикновено са свързани с частни клиенти и се извършват в апартамент. По закон услугата: кърти чисти извозва може да се извършва през работните дни, включително и събота като имаме задължителна почивка за услугата къртене от 14:00-16:00 на обяд. През това време се свалят строителни отпадъци във винаги чисти чували.

След приключване на къртачната услуга, прахта по стълбището се почиства задължително от наш служител. Всеки път се стремим да предлагаме описаните по-горе къртачни услуги в срок от няколко часа. За цялостно къртене, почистване, извозване в даден апартамент обхващаме: къртене комин, къртене баня, къртене замазка, къртене фаянс, къртене под прозорец, за тяхното натоварване и извозване до сметище винаги се стремим да бъде изпълнено в рамките на работния ден. По този начин вашите съседи няма да бъдат притеснявани и няма да влизате с тях в излишни спорове. Ако нямате асансьор или той не работи, не трябва да се притеснявате. Ние ще свалим отпадъците, от който и да е етаж.

Събаря сгради е друга интересна къртачна услуга, която предлагаме на вашето внимание. Всякакъв вид къщи, пристройки, бараки и т.н могат да бъдат премахнати в кратки срокове със сериозна техника и оборудване. Ръчно ще бъдат изпълнени само процедурите за къртене на бетон при трудно достъпни места на машините. Също така можем да използваме и хидрочук, при къртене на много големи количества бетон. Не се притесняваме от кратки срокове и бързо отреагираме при такава нужда! Разбира се за тази услуга трябва да може багера да има необходимия достъп до обекта, за да може да се извърши къртене.

КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА

Ние сме професионална фирма за Кърти Чисти Извозва услуги в София. Заявете безплатен оглед още сега!

0876 158 040 или ОБАДИ СЕ СЕГА

ОБАДИ СЕ СЕГА