Къртене на търговски площи
02 мар.

Днес търговията в големите градове се развива доста бързо, като за целта са изградени са големи търговски и развлекателни комплекси, съдържащи десетки и дори стотици магазини.

Търговският център е много по-удобен както за продавачи, така и за посетители, поради което повечето предприемачи предпочитат да наемат помещения в големи търговски центрове. В резултат на това старите павилиони стават ненужни и само заемат свободни места по улиците. Най-добрият начин да се отървете от тях е да ги разглобите и да ги изхвърлите за унищожаване. Това може да стане с фирма за къртене.

Къртене на павилион

Друга често срещана причина, която може да изисква демонтиране на павилиони е продажбата или преместването на ново място. Ако по една или друга причина будката трябва да бъде транспортирана до друго място, това ще изисква квалифицирани работници, които могат да извършват всякакви работи по разглобяване, без да се наранят. Също така за транспортиране ще са необходими специализирани камиони, позволяващи превоз на всички отломки, останали от демонтирания павилион и други търговски сгради.

Понякога в града може да намерите сергии, които вече от десетки години стоят като скрап на улицата. Често от тях няма никаква полза, а само безредие. Търговията на такова място може да бъде забранена от органите на града. Ако сте собственик на стар павилион или трябва да обмислите разглобяването му за унищожаване, отново може да се обърнете към фирма кърти чисти извозва.

Разглобяване и събаряне на търговски павилиони.

Залогът за висококачествена работа, свързана с разглобяването на големи структури е дългогодишният опит на служители. С фирма кърти чисти извозва събарянето на масивни постройки от бетон, панел, тухла, зидария се извършват лесно, качествено и удобно.

Благодарение на съвременните инструменти, разглобяването става възможно най-скоро. Това не засяга частите, които ще се използват отново. Ако е необходимо, разглобеният павилион може да се сглоби на ново място без никакви проблеми.

За транспортиране на части от търговски павилиони работниците използват специализирано оборудване, което позволява безопасно да транспортират товарите на ново място. Също така рециклират стари и неремонтирани търговски павилиони. В този случай разглобеният щанд ще бъде изпратен до центъра за рециклиране на скрап.

Последният етап от разглобяването на търговски павилиони е почистването на територията на останалите боклуци.

Когато будката е представлявала масивна постройка от тухла и зидария, след къртене и събаряне на такава, камарите боклук са безкрайни. Те не могат да останат да лежат свободно на улицата, а наред с това представляват сериозна заплаха за случайни минувачи.

В рамките на часове до дни, екип на фирма по къртачни работи, събира всички струпани камари боклук и извозва с товарни камиони на депо.

Цялата работа се извършва, колкото е възможно по-внимателно, което гарантира безопасността на елементите на строителството. Това става както за онези, които ще бъдат използвани отново, така и за порутения строителен материал, които се извозва на сметища. В целият процес на работа е важно да се запази целостта на съседните търговски сгради.

Може да поръчате услугата къртене, събаряне и разглобяване с транспортиране на павилиони и търговски павилиони по телефон и да се убедите лично за високото качество на работа и демократична цена.

 

Share