КЪРТЕНЕ НА СТЕНИ

chuka-kurtiБутането и къртенето на стени е един от най-мащабните и сериозни ремонти, които бихме могли да направим вкъщи, в офиса или на друг обект, който използваме. По този начин успяваме цялостно да променим облика на конкретно помещение или дори да разширим неговата площ, обединявайки две или повече стаи. Много стари, а дори и по-нови апартаменти, са изградени с преградни стени, които понякога просто е по-добре да премахнем, за да свържем трапезарията с хола и изобщо, да променим из основи интериора на дома си.

В офис и производствените помещения е още по-честа и наложителна нуждата от разширяване на свободната свързана площ. Малко са фирмите, които могат да си позволят да си построят собствени сгради според собствените си изисквания. В повечето случаи се наема или купува какъвто обект е наличен и най-изгоден, а след това се мисли как той да бъде преустроен за нуждите на компанията. Не са редки и ситуациите, в които изцяло се сменя предназначението на придобитото помещение – от апартамент в офис или от склад, от склад в производствен цех и така нататък.

Когато най-после намерите идеалния вариант и решите кои стени желаете да бъдат изкъртени или изцяло бутнати, е време да ни се обадите. В нашите бригади работят изключителни професионалисти с повече от богат опит в къртенето на стени. За нула време ще превърнем вашите представи за интериорния дизайн на дома или офиса в реалност. Ще ви помогнем да разширите площта на помещенията, да се сдобиете с красиви арки за преход, да преобразувате работното място на фирмата си, да свържете кухнята с балкона.

Нашите майстори са се сблъсквали с разнообразни видове стени, но нито една не е била препъни камък за тях. Ще се справим къртенето на всякакви повърхности – бетон, тухла, панел, каменна зидария, всичко. Работим с високо ниво на професионализъм и отлична къртачна техника. Можете да сте сигурни, че ще извършим ремонта безупречно без излишни действия за минимално време и с минимални децибели. Няма за какво да се тревожите – дори ще си съберем прилежно получените строителни отпадъци и със собствени превозни средства ще ги откараме до специалните пунктове.

В никакъв случай не се опитвайте сами да къртите или бутате стена, дори и да смятате, че имате някои основни познания и умения в областта. Най-голямата опасност, която ви грози, е да започнете да пробивате или събаряте носеща стена, което може да доведе до срутване на цялата сграда. Доверете ремонта в наши ръце. Ние ще преценим доколко е възможно къртенето на дадена стена и ще го извършим с висока степен на ефективност.

КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА

Ние сме професионална фирма за Кърти Чисти Извозва услуги в София. Заявете безплатен оглед още сега!

0876 158 040 или ОБАДИ СЕ СЕГА

ОБАДИ СЕ СЕГА