Експерти по къртене
29 мар.

Реформите в дома са част от живота на всеки. За разглобяване в апартамента, за освежаващи козметични ремонти, за къртене със събаряне на стени в панелни апартаменти, тухлени постройки или прокопаване на канали в цимент са нужни и помощни услуги.

Фирма Кърти Чисти Извозва предлага:

Къртене по всички правила. Едва ли ако до сега не сте се сблъсквали с необходимостта от къртене на плочки в банята, прокопаване на канали и отвори, събаряне на стени и сливане на помещенията, подготвителни работи за изолации и пр. ще знаете сами как да постъпвате.

На всеки, който възнамерява да извърши ремонт, концепцията за разкомплектоване е добре известна.

Известно е, че неправилно изпълнен демонтаж и къртачни работи в апартамент значително увеличават разходите за ремонт.

Как да се разглобяват правилно и на какво да обърнете внимание при извършване на работа с бригада?

Къртене на дограма

Едно от най-често предприеманите действия в съвременните домове е смаяната на дограма с популярните модели на пазара.

С фирма, която кърти, чисти извозва се демонтират старите прозорци и дограма. Най-добре е това да се прави в топлия сезон, когато материалите не се влияят от температурната разлика. В случай на спешни демонтажни работи в апартамента през зимата с отопление е необходимо да се изгради защитен екран от външната страна на къщата, което няма да позволи на топлина да напусне стаята. По време на демонтиране на прозореца с къртене на дограма във висока сграда е желателно да се свърже рамката на прозореца към стабилен обект или към стената, за да се осигури стабилност на рамката да не падне.

Къртене на врати

Вратите често изискват поправки, ремонт, а понякога цялостна замяна с нови части. Важно при къртенето на касата на вратата е да се подхожда с внимание дори в милиметрите. Ако не се направи правилно демонтаж на старата врата, къртенето може да отвори непредвидени отвори, които след това налагат запълване. Всичко това покачва разноските по ремонта. Ето, защо от значение е да се подхожда с изключително внимание и прецизност.

Къртене на стенни предградия и огради

Този вид работа е най-добре да бъде възложен на опитни професионалисти, защото при демонтирането на прозорци и врати може да използвате аматьорски инструмент, но стенните прегради се отстраняват с помощта на професионален инструмент. В допълнение, професионалистите от кърти чисти извозва ще могат да изчислят носещата конструкция и да определят коя част от стената може да бъде премахната, без да се повредят носещи панели и конструкции.

Която и дейност да се налага да предприемате в дома, добре е първо да сте направили план-конспект, по който да действате. В него включете избора на фирма, която има добро име на пазара, отговорност и нужния опит и инструменти. След това предвидете и кой ще почиства всички помещения след ремонта.

Добре е да знаете, че извозването на строителни отпадъци не е работа, към която се подхожда с безразличие. Има фирми, които предлагат не само къртене, бушене и сваляне на стени, но и извозване на всички отломки, останали след грубата работа. В комплексната работа е включено и чистене!

Наемете кърти чисти извозва услуга три в едно за вашия ремонт и няма да съжалявате!

 

 

 

 

Share