ИЗВОЗВАНЕ НА СТАРИ МЕБЕЛИ И ЕЛЕКТРОУРЕДИ

Бригада Груп предлага извозване на стари електроуреди и стари мебели

Освободете дома си от всички стари вещи, които вече не ви трябват. Обадете ни се на 0876 158 040, за да поръчате извозване на стари мебели и електроуреди с професионална транспортна техника. Ще натоварим абсолютно всякакви видове вещи, от които нямате нужда – стари дивани, продънени фотьойли, неработещи телевизори, изгорели печки, непотребни бойлери, дори легла и гардероби. Трябва единствено да посочите от какво вече не се нуждаете и искате да изчезне от дома ви. Ще се справим с всичко в каквито и да е размери и колкото и да е тежко. Затова не се колебайте да повикате опитните ни работници!

Освободете дома си от непотребните вещи!

Сега е времето да изхвърлите всички огромни мебели и електроуреди, които вече няма как да използвате, но само ви заемат място в апартамента, къщата, на двора, в мазето или на тавана. Само се опитайте да си представите колко много пространство ще получи жилището ви от въздуха. Спрете да отлагате, а се свържете с нашите бригади, за да ви помогнем в изхвърлянето на непотребните вещи.

Знаем много добре колко трудно е за всеки да пренесе и натовари големи по обем и тежки електроуреди и мебели. Направо си е непосилна задача, особено когато трябва да се слиза по стълби. Да не говорим и, че е необходим достатъчно голям и удобен автомобил, за да се транспортират неща от този сорт – най-добре бус или камион. А не са много хората, които притежават подобни превозни средства. Трудно е и да намерим и съсед или приятел, който да ни услужи.

Затова най-лесният вариант остава да се обадите на Бригада Груп на 0876 158 040. Ние осигуряваме абсолютно всичко – сръчни работници, които бързо ще изнесат мебелите и електроуредите, и професионална транспортна техника, където може да се натовари абсолютно всичко.

Помагаме и при преместване

Нашите бригади биха могли да ви свършат страхотна работа и при преместване в нов дом или офис. Тогава е идеалният момент внимателно да прецените от кои мебели и електроуреди вече нямате нужда на новото място и искате да бъдат изхвърлени. Ние ще ги натоварим на камионите си и ще ги извозим на подходящо място. А тези, които ще ви бъдат необходими в бъдеще, ще превозим до новия ви адрес. Изобщо, ще ви помогнем да преместите абсолютно всички вещи, като свършим цялата работа – ще ги натоварим, ще ги транспортираме и ще ги качим в бъдещото ви жилище или офис помещение.

А цената е изключително изгодна!

Предлагаме изгодна цена за извозване на стари мебели и електроуреди и можете да сте сигурни, че инвестицията си струва! Обадете ни се на 0876 158 040, за да ви изготвим конкретна индивидуална оферта. Тарифата зависи най-вече от обема, теглото и вида на вещите за извозване, броя на етажите и наличието на асансьор.

КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА

Ние сме професионална фирма за Кърти Чисти Извозва услуги в София. Заявете безплатен оглед още сега!

0876 158 040 или ОБАДИ СЕ СЕГА

ОБАДИ СЕ СЕГА