ИЗВОЗВАНЕ НА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ

Извозване на строителни отпадъциНеминуемо след всеки ремонт или строителна дейност се натрупва голямо количество строителни отпадъци. Ние ви предлагаме лесно и бързо да ви отървем от тях като извозим строителните отпадъци до съответните сметища. Цените са ни най-конкурентните за тази дейност и дори включват и таксата за смет в себе си. Не пренебрегвайте факта с отпадъците от ремонтната дейност, дори и най-малкият ремонт може да ви създаде куп нежелани отпадъци, които може да не може да съберете и просто да захвърлите някъде. Ето тук се намесваме ние и ще ви спестим проблеми с общината. Дори преди стартирането на ремонта може да ви осигурим контейнер, който редовно може да извозваме до сметището за отпадъци за да улесним ремонта или строителната дейност. Всички видове къртачни услуги.

 

Кой е най-добрият начин за извозване на строителни отпадъци?

Строителните отпадъци са проблем, с който трябва да се справим при почти всеки вид ремонтна дейност. Дори и най-елементарните активности като боядисване или разместване на обзавеждане често водят до натрупване на немалко боклук. Да не говорим колко сериозно става положението при по-мащабни ремонти и строителни дейности като издигане на ново помещение, етаж или постройка, смяна на дограма, цялостен ремонт на производствено или офис помещение, къртене на стени и други. Във всички тези случаи обемът на отпадъците е наистина огромен.

Колкото повече са, толкова по-сложно става изхвърлянето им. В никакъв случай не можем да ги стоварим в или в близост до обикновените контейнери за боклук. Това е незаконно и неправилно спрямо останалите живущи в квартала. По всяка вероятност камионите за сметосъбиране няма да могат да ги натоварят и ще останат да замърсяват района дълго време. Има специални законови наредби, където е регламентирано изхвърлянето на строителните отпадъци и специалните места за тази цел. Това са пунктове и сметища за такъв вид боклук и в повечето случаи се намират в най-крайните части на града или дори извън него.

Варианти за извозване на отпадъци

Общо взето, имате два варианта да се справите с извозването на строителните отпадъци. Единият е да ги съберете и изхвърлите сами. Възможен е само при по-дребни ремонтни дейности и съответно по-малко количество отпадъци. След приключване на работата ще трябва да съберете всички боклуци в чували и да се надявате да няма твърде тежки и обемисти парчета, които да е невъзможно да съберете сами. Когато най-накрая опаковате всичко, ще трябва да го натоварите на автомобила си и да го откарате до бунището за строителни отпадъци. Пригответе се след това за автомивка, защото със сигурност доста ще изцапате колата. Трябва да се надявате и, че в нея ще се съберат всички чували и няма да ви се наложи да си губите времето с няколко курса.

Другият вариант е да повикате фирма за извозване на строителни отпадъци. Той е задължителен при наличието на голям обем боклук при сериозни строително-ремонтни дейности и препоръчителен дори и при по-малки ремонти. По този начин на вас не остават абсолютно никакви грижи. Фирмата може да ви осигури контейнер за строителни отпадъци, който да стои в близост до ремонтирания обект и през цялото време да се изхвърлят в него, без накрая наведнъж да се мъкне всичко. Работниците биха могли и да почистят след ремонта и да съберат целия боклук в чували. Накрая контейнерите или чувалите се натоварват на камиони и се превозват до най-близкия пункт. Цената е една за всичко това и със сигурност излиза изключително изгодно, особено като имам предвид спестените лични усилия и време.

КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА

Ние сме професионална фирма за Кърти Чисти Извозва услуги в София. Заявете безплатен оглед още сега!

0876 158 040 или ОБАДИ СЕ СЕГА

ОБАДИ СЕ СЕГА