ПОЧИСТВАНЕ НА МАЗЕТА И ТАВАНИ

Почистване на дворове, мазета и тавани

Почистване на мазета, тавани и дворовеБригада Груп предлага най-бързите и качествени услуги за почистване на дворове, мазета и тавани за град София. Доверете се на нашите опитни служители, които с лекота ще отърват помещенията ви от боклуци и непотребни вещи, превръщайки ги в просторни и чисти места за съхранение на най-различни неща. Обадете ни се на 0876 158 040, за да уговорим ден и час на посещение, а останалото е изцяло в наши ръце. Ще посетим жилището ви в удобно за вас време и ще запретнем ръкави. За нула време съберем всички боклуци и ненужни предмети в чували и ще ги транспортираме до подходящ пункт за отпадъци. Ще се справим и с по-тежки и обемни мебели и електроуреди.

Често срещана практика е затрупването на тавана, мазето или двора на къщата с тонове безполезни и стари предмети, някои със сантиментална стойност, други с никаква. Правим го или защото не ни се занимава да ги изхвърляме, или защото ни е жал да се отървем от тях, или защото няма къде другаде да ги сложим, или поради други причини. Истината е, че по този начин задръстваме много от собственото си пространство и не го използваме пълноценно. Само след едно хубаво разчистване ще получите напълно или почти празно мазе или таван и подреден двор, където да прекарвате време със семейството си в почивните дни.

Със сигурност няма човек, който да гори от нетърпение да се захване с почистването и изхвърлянето на всички боклуци от мазето, тавана или двора, и затова е най-добре да се възползвате от нашите услуги. Носим си собствена почистваща техника, събираме всичко в подходящи чували и превозваме отпадъците до най-близкото бунище – дори и най-тежките мебели и електроуреди.

Цената на услугата почистване ан мазе, таван или двор се уговаря индивидуално с всеки клиент и зависи от адреса на обекта, обема и теглото на отпадъците и площта на почистваното помещение. При всички случаи тарифата излиза изключително изгодно. Обадете ни се на 0876 158 040, за да получите индивидуална оферта и да се уверите сами!

Неминуемо след всеки ремонт или строителна дейност се натрупва голямо количество строителни отпадъци. Ние ви предлагаме лесно и бързо да ви отървем от тях като извозим строителните отпадъци до съответните сметища. Цените са ни най-конкурентните за тази дейност и дори включват и таксата за смет в себе си. Не пренебрегвайте факта с отпадъците от ремонтната дейност, дори и най-малкият ремонт може да ви създаде куп нежелани отпадъци, които може да не може да съберете и просто да захвърлите някъде. Ето тук се намесваме ние и ще ви спестим проблеми с общината. Дори преди стартирането на ремонта може да ви осигурим контейнер, който редовно може да извозваме до сметището за отпадъци за да улесним ремонта или строителната дейност. Фирма за къртачни услуги номер едно в София!

Ние ще изхвърлим всички стари мебели, електроуреди и ще ги извозим до специализираните сметища в София. Доверете се на професионалистите в София, а не на приятели и познати, които биха изхвърлили нещо ценно, на което държите. Експресна услуга, качествено изпълнение, на най-добра цена! Това сме ние!

КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА

Ние сме професионална фирма за Кърти Чисти Извозва услуги в София. Заявете безплатен оглед още сега!

0876 158 040 или ОБАДИ СЕ СЕГА

ОБАДИ СЕ СЕГА